Treballar sense oficina

sinoficinaCom alguns sabeu, fa uns mesos que estic treballant al Citilab, un centre brutal que des de Cornellà treballa per unir la innovació, la tecnologia, la creativitat i la societat. No és fàcil. De fet, en aquesta casa la mateixa innovació comença per la manera com treballem, de manera col·laborativa i transeversal. Insisteixo, no és fàcil. I si a això hi sumes que tots els que ens hem trobat en aquesta aventura exercim una autocrítica incansable, ja us podeu imaginar.

Ara mateix ens trobem en un procés de repensar el projecte, repensar-nos a nosaltres mateixos com actors d’aquesta pel·lícula i redefinir què és el Citilab. En Ramon Sangüesa ja va donar el tret de sortida en el món dels bits a aquesta reflexió dins els seu blog Conectando que es gerundio. Però la cosa no acaba aquí.  En José Antonio Galaso, Coordinador de projectes del Citilab, amb la impaciència que el caracteritza, com diu ell mateix al seu blog Historias de un sin oficina, s’ha deixat estar de discursos i ha passat a l’acció. Amb la intenció d’innovar i experimentar amb la manera com treballem, ha agafat totes les seves coses i s’ha instal3lat a l’Open surf, l’espai de l’edifici obert als citilabers perquè facin allò que vulguin amb  la tecnologia. Instal.lat en un espai que no ha estat pensat com a lloc de treball, comença l’aventura. Però aquest no és l’únic espai des d’on treballa; són diversos i van creixent. En aquest mapa podeu veure les seves ubicacions.  És possible treballar sense despatx?

Si voleu seguir el sin-oficina ho podeu fer des de:

Anuncis

5 thoughts on “Treballar sense oficina

  1. Quin luxe! Seria bo que l’exemple es posés en pràctica a totes les empreses o almenys a les que diuen ser més innovadores.. ;-)

  2. Si sería super una xarxa de sinoficina, m’ho penso… a lo millor cuan torni del Estage de Pirene Lab engego les mampares a pendre p…

  3. Retroenllaç: Preguntar, escoltar i compartir per aprendre « Sílvia Llombart

  4. Retroenllaç: Preguntar, escoltar i compartir per aprendre | silviallombart.net

  5. Retroenllaç: Preguntar, escoltar i compartir per aprendre | Sílvia LLombart

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s