Creant dissonàncies

paret6Divendres vam agafar un retolador i vam guixar una paret. I no era una gamberrada, era feina. En José Antonio Galaso i jo estàvem definint quines eres les funcions de la persona que haurà de fer l’acompanyament dels ciutadans al Citilab.

I enlloc de fer-ho assegudets a una tauleta de reunions, ho vaqm fer de peu, al mig de l’espai comú, escrivint en una de les parets de vidre que hi ha al primer pis. Una manera diferent de treballar, compartir i provocar. Ell us ho explica amb més detall en aquest article del seu blog.

(Les fotos de la “guixada” a Flickr)

Si voleu saber més coses sobre les dissonàcies, us recomano el col·lectiu Disonancias.com, com ells mateixos es defineixen:  “una plataforma para impulsar la innovación abierta y colaborativa entre artistas y empresas”. L’artista no sempre cal, la metodologia funciona amb tothom. Seguiré experimentant en aquesta línia; encaixa perfectament amb les necessitats de treball en grup que tindré amb nous projectes que falta poc perquè arrenquin. Ja explicaré. I si voleu agafar el retolador i passar a l’acció, endavant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s