Què li passa al meu web?

En aquest seminari eminentment pràctic, analitzarem els webs, blocs i textos dels participants. S’assenyalaran els punts forts, els punts febles, les millores a realitzar en la redacció, les mancances en arquitectura i usabilitat, etc. D’aquesta manera, a la segona sessió, els participants podran aportar nou material, realitzat seguint les recomanacions rebudes per aconseguir un resultat òptim en els seus treballs. No es tractarà la redacció per a Twitter ni Facebook, que s’imparteix de forma específica en un altre curs.

Programa:

Primera sessió

Anàlisi detallada dels webs dels participants: textos, redacció, ús d’enllaços, ús de multimèdia, usabilitat, arquitectura, etc. Es demanarà a cada persona que realitzi canvis i/o faci nous textos per a la següent sessió, seguint les línies assenyalades durant l’anàlisi.

Segona sessió

Anàlisi del nou material aportat pels participants. S’explicaran les millores respecte el material anterior, es donaran nous consells i es formularan conclusions específiques per a cada participant.

Metodologia:

El curs és eminentment pràctic i fomenta l’aprenentatge en base a analitzar casos reals –propis i d’altres participants– en un grup reduït d’un màxim de 9 persones en el qual s’ofereix atenció directa i especialitzada.

La professora analitzarà els webs, continguts, etc. dels participants en el seminari durant la setmana prèvia a la seva celebració. Durant la primera sessió es revisarà de manera conjunta aquesta anàlisi i es posaran en comú els errors, encerts, millores, etc. Els participants, juntament amb la professora, decidiran quins continguts refaran de cara a la nova sessió, seguint les pautes apreses.

En la segona sessió, també de manera conjunta, s’analitzaran els nous continguts aportats i s’establiran conclusions i necessitats de forma individualitzada.

Destinataris:

Tots aquells que comuniquen a Internet i a les xarxes socials. Periodistes, blocaires, responsables de màrqueting, membres de departaments de comunicació, community managers, creadors de contingut on line, etc. Per realitzar el curs, és imprescindible tenir un espai a la xarxa (bloc, web, diari online…) on s’estigui publicant.

  • Si vols més informació sobre aquest curs escriu a sllombart@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

One thought on “Què li passa al meu web?

  1. Retroenllaç: Altre cop aquí | Sílvia Llombart

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s